Porträttfotografering

Jag fotograferar oftast i naturligt ljus och under stor kreativ frihet där vi tillsammans skapar unika fotografier som ska förmedla budskap och känslor. Ett porträtt är så mycket mer än bara en bild. Jag erbjuder också prisvärda paket med flera fotosessions där vi träffas och diskuterar mellan varje fototillfälle.

 

Högtidsfotografering

Stora fester och högtider som dop och bröllop är tillfällen då man vill få högkvalitativa foton som minnen. Rätt utrustning, teknisk kunskap och erfarenhet tillsammans med en förmåga att förutse händelser är vad som gör mig till en fotograf att lita på vid viktiga tillfällen.

 

Promotionfotografering

För artister och andra offentliga personer som behöver fotografier för promotion, press och reklam erbjuder jag foton som som passar just Er. Dessa bilder håller hög kvalité, skickar rätt signaler o samtidigt är personliga och originella.

Eventfotografering

Jag levererar högkvalitativa foton till klubbar, konserter och andra officiella evenemang. Egenskaper som att känna av tillfällen för att fotografera och att socialisera med gäster gör att ni kan fokusera på annat  medan jag utför mitt jobb efter era önskemål.

Dokumentärfotografering

Som fotograf är jag intresserad av staden och dess subkulturer och sociala rörelser. Jag har bland annat följt undergroundfester, grafittimålare och occupyrörelsen. Mina dokumentära foton kan bland annat ses i mitt egna galleri i Göteborgs Fria Tidning och i Magasinet Megalaser, ett nytt galler kommer snart på min hemsida.