Nyheter och Kampanjer

Vinterrabatt

Svenska vinter kan vara hård men bjuder på intressanta ljusförhållande och om man har tur lite snö. Passa på nu med 20% rabatt på porträttfoton vintermånaderna. Att fotografera i vinterkläder eller varför inte inomhus är minst lika kul som att fota på sommaren. Kanske du vill ge bort foton i julklapp till någon speciell, eller varför inte ge bort ett presentkort på en fotosession?

 

 

Porträttpaket

Vill träna på att bli fotad, bygga på din portfolio eller kanske bara vill ha en himla massa bilder på dig själv eller någon nära?  I paketet som är mycket prisvärt träffas vi tre gånger, en gång innan och sen mellan de tre fototillfällen som ingår. På mötena tittar vi på foton och diskuterar saker som poser och uttryck men framförallt vad man vill förmedla med sina foton.

Pågående projekt

Jag arbetar just nu med att samla ihop ett svartvitt album med nyredigerade och aldrig tidigare visade foton, på, framför och bakom scenen runt hiphop och reggae i Sverige. Jag håller även på med en del videoprojekt, bland annat relaterat till underground dansscener och eldkonst, som kommer släppas nästa år. Magasiner Megalaser som jag har en del foton i släpper snart Nr 2, missa inte detta!

/Johan...

Mina kunder och följare ger mig mycket, därför vill jag också kunna ge tillbaka och kommer därför ibland att köra kampanjer och ge rabatter. Som fotograf utvecklas jag också ständigt och kommer att kunna erbjuda nya tjänster i framtiden. I Info finner du länk till mina tjänster och flera foton.